19-06-2026, 00:35
Na pana miejscu, panie Altair, wziąłbym udział w pieszym rajdzie PTTK na odznakę nizinną.
Dobrze jest łączyć przyjemne z pożytecznym i dobrze jest nieć odznakę
Takie teksty tylko w tym filmie masz
Ja mam stare konto na fb - gdybyś napisał kilka zdań uwag na temat kodowania, bo to jest jedyny problem tego wydania, to chętnie im to podeślę. Trzeba wykorzystać ten moment, gdy są jeszcze otwarci na sugestie. Weź też pod uwagę, że prawdopodobnie są zieloni w tematach technicznych, ale może znasz miejsca do których mogliby zapukać u nas w kraju przy następnym wydaniu, chociaż skoro Deaf Crocodile stać na Davida M. to może on nie jest taki drogi
Dobrze jest łączyć przyjemne z pożytecznym i dobrze jest nieć odznakę
Takie teksty tylko w tym filmie masz
(17-06-2026, 17:01)misfit napisał(a): Jeśli twierdzicie, że chłopaki są otwarci na porady, to podszeptnijcie im aby przy następnych wydaniach rozważyli przejście na x264, jeśli mają taką możliwość. Na początek może być minimum preset slow oraz przy filmach z ziarenkiem deblock -1,-1. Będzie znacznie bliżej do materiału źródłowego niż jest obecnie.
Ja mam stare konto na fb - gdybyś napisał kilka zdań uwag na temat kodowania, bo to jest jedyny problem tego wydania, to chętnie im to podeślę. Trzeba wykorzystać ten moment, gdy są jeszcze otwarci na sugestie. Weź też pod uwagę, że prawdopodobnie są zieloni w tematach technicznych, ale może znasz miejsca do których mogliby zapukać u nas w kraju przy następnym wydaniu, chociaż skoro Deaf Crocodile stać na Davida M. to może on nie jest taki drogi
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥