20-06-2026, 08:00
(19-06-2026, 23:17)HAL 9000 napisał(a): Mam na półce coś takiego:Do dziś żałuję, że nie kupiłem. Taki tytuł od Second Hand Video bym na półce chętnie postawił.
https://filmozercy.com/filmoskop/edition/34422232
(19-06-2026, 23:17)HAL 9000 napisał(a): Więc panowie od Second Hand Video wpadli trochę w pułapkę marketingu 4K, cóż bowiem z tego, że film będzie po rekonstrukcji 4K i załóżmy nawet, że ta rekonstrukcja przebiegła prawidłowo i wszystko jest cacy, jak finalnie BD dostanie kiepskie kodowanie i całość pójdzie się kochać z DivXem.Serio, w przypadku większości filmów które tu wcześniej wymienialiśmy porządne BD by w zupełności wystarczyło zwłaszcza, że to pozwala, jak sądzę, utrzymać cenę w ryzach. Na deptanie po piętach Arrow jeszcze przyjdzie czas.
.(19-06-2026, 23:17)HAL 9000 napisał(a): Ja to bardzo chętnie kupię, ale wszyscy chcielibyśmy czegoś więcej, dlatego teraz priorytetem jest dotrzeć do nich i ich uświadomićWłaśnie. Dlaczego Panów z Second Hand Video jeszcze tu nie ma, a przynajmniej oficjalnie? Wątek na Forum całkiem ładnie się rozwija. Powinni już tutaj być. Na stronie gloskultury.pl udzielili bardzo ciekawego wywiadu. Dlaczego podobnego nie ma na Filmożercach? Chyba większość z nas, aktywnych Forumowiczów, wie jaka jest prawdopodobnie tego przyczyna. Pozostaje jednak Forum które pozwala na efektywną komunikację z, jak by nie patrzeć, Klientami. Komunikację znacznie lepszą niż fejsbuk. Jeżeli jeszcze o nas nie wiedzą, albo wiedzą ale z uwagi na to jak się mają sprawy z stroną główną, nie widzieli tu "potencjału sprzedażowego"
, to powinno się to zmienić. Jak ktoś już z nimi prowadzi jakąś mejlową komunikację, to niech wspomni o Forum. Tu są realni Klienci.
niespotykanie spokojny człowiek