(27-06-2026, 13:51)Mefisto napisał(a): Ale ty musisz mieć dużo czasu i jadu w sobie, skoro większość twoich postów to wyśmiewanie informacji o promocjach. Moderator śpi oczywiście.
nie mam jadu tylko czuje ze plujesz mi w twarz!!! dostaje powiadomienie, zagladam i nie wiem jak trzeba nie myśleć by uznac że tu gdzies jest jakaś okazja... rozumiem ze na rynku brytyjskim że średnia 15k pln/msc moze ktoś sie połaszczyć... ale przejrzałem kilka stron i regualne ceny amazon EU któregolwiek regionu bez "promocji" widze niższe ceny... może zanim powielisz jakąs bzdure pomyśl... albo wskarz gdzie tu jest jakaś okazyjna pozycja... bo klikanie kolejny post... by se liczby nabijac to też powinno być banowane

[/quote]
Przestań wypowiadać się za innych. Akurat nie raz korzystałem z tego typu promocji, choć na pewno lepsza jest 2 za 30 funtów.
Nie każdy chce mieć w swojej kolekcji wydania francuskie, włoskie lub niemieckie.
[/quote]
Mogę Ci powiedzieć to samo
równie inteligetna wypowiedz jak czesto czytane przeze mnie "co to za okazja jak nie ma PL"
To nie jest watek angielskojezynych okazji. Tylko zagranicznych okazji wiec jak ktoś sie produjuje i marnuje czas czytelników wątku niech coś będzię tą okazja !!!!! Póki dostajesz wysokojakosciowy produkt wewnatrz zwracac uwage na otoczke to jest kolejny oblany test
---------------------------------------------------------
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV
Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A
KD-85X85K / EH-TW7000 / UBP-X700 / TMobile Magenta TV
Pioneer VSX-534D/ Wilson Raptor 7/ Heco 30A