(27-06-2026, 20:38)marioking napisał(a): nie mam jadu tylko czuje ze plujesz mi w twarz!!!
No, kurwa, debil xD
Przejrzyj 30 swoich ostatnich postów - absolutnie każdy to dokładnie to samo jojczenie o to, że ktoś ośmielił się wrzucić link do jakiejś promocji bez uprzedniej konsultacji z panem i władcą.
Cytat:dostaje powiadomienie
To se wyłącz powiadomienia. Nie jesteś pępkiem świata, to nie jest temat tylko dla ciebie, i tylko z cenami, które nie urażą łaskawego pana.
Cytat:i nie wiem jak trzeba nie myśleć by uznac że tu gdzies jest jakaś okazja...
To jest temat o promocjach - czy tego chcesz, czy nie, 3 za 50 podpada pod promocję, nawet jeśli niewielką w stosunku do cen zwykłych, czy dawnego 3 za 30, które zastąpiło. A teraz ić się wypłacz mamie.
Cytat:ale przejrzałem kilka stron i regualne ceny amazon EU któregolwiek regionu bez "promocji" widze niższe ceny...
Dajesz przykłady. Już pomijam fakt, że może ktoś woli kupić sobie za jednym razem wszystko w jednym miejscu, zamiast skakać po kilku sklepach, żeby tylko było te 5 zł taniej po przeliczeniu walut.
Cytat: albo wskarz gdzie tu jest jakaś okazyjna pozycja...
Słownik języka polskiego ci mogę wskazać.
Cytat:bo klikanie kolejny post... by se liczby nabijac to też powinno być banowane
Ale zesrałeś się już, czy jeszcze trzymasz kupę?