27-08-2026, 22:38
(26-08-2026, 13:35)misfit napisał(a): Złożyłem zamówienie dla jaj na Amazonie, na 99% wiedząc jak to się skończy i do dziś nawet kasy nie pobrali, o jakiejś wysyłce nawet nie wspominając.
Potwierdzam. U mnie podobnie, Troja miała przyjechać tydzień temu w czwartek, teraz mam info że niby w ten piątek, ale to pobożne życzenia, po prostu czekają na nową dostawę, bo w magazynie pustka

Ja tam zamawiałem, bo nie miałem dużego ciśnienia na ten film, zwłaszcza że ta limitka nie jest wypasiona, więc żadna strata.
Gorzej że oddają mi kasę za The Hot Spot, który przepadł po odprawie celnej u naszych zachodnich sąsiadów

Natomiast mogę już podsumować wątek Rarewaves - zamówiłem tam ostatnio 14 filmów, które zostały wysłane 8 lipca:
2 wydania doszły normalnie bez żadnych dopłat (jeden tytuł to nawet bardzo szybko - kurier GLS),
8 wydań z błędem (IOSS?) za które musiałem sporo dopłacić (zwrócili pieniądze),
4 wydania zaginęły (wysyłają ponownie).
Myślę że zrobię sobie przerwę z tym sklepem, bo mnie to męczy - mogę ulec tylko jak będzie mega obniżka na wydania Criterion, jak było rok temu.
Na pocieszenie bardzo szybko przyszła "Różowa pantera" (Amazon UK) i kolorki ma kapitalne, znaczy wzorcowe
(27-08-2026, 06:47)sebas napisał(a): Limitka Kosiarza Umysłów
Taka:
Czy coś innego się pojawiło?
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥