05-09-2026, 06:25
Listę wziąlem z wikipedii, więc to tylko zaliczone do animacji.Na aktorskie nie róbmy sobie nawet nadziei
W sumie to jestem ciekawy co z takim Zwierzogrodem 2, który chyba nigdzie nie dostał polskiego dubbingu na BD i trzeba by stworzyć nowy master. Myślicie, że Galapagos da radę?
Orientuje się ktoś czy transfery w przypadkach wydań BD na świecie zmieniają z czasem? Czy wzowienia to będą z całą pewnością te stare? Czytałem wczoraj, że w USA do UHD dołączono BD z nowymi transferami ale w UK wrzucono stare. Jak już mamy mieć tylko BD to byłoby fajnie mieć je w najlepszej możliwej jakości. Pewnie się nie zdarzy.
W sumie to jestem ciekawy co z takim Zwierzogrodem 2, który chyba nigdzie nie dostał polskiego dubbingu na BD i trzeba by stworzyć nowy master. Myślicie, że Galapagos da radę? Orientuje się ktoś czy transfery w przypadkach wydań BD na świecie zmieniają z czasem? Czy wzowienia to będą z całą pewnością te stare? Czytałem wczoraj, że w USA do UHD dołączono BD z nowymi transferami ale w UK wrzucono stare. Jak już mamy mieć tylko BD to byłoby fajnie mieć je w najlepszej możliwej jakości. Pewnie się nie zdarzy.