Wczoraj, 00:15
HAL 900 napisał:
Dobrze że nie widziałem tych porównań wcześniej, bo pewnie bym się wahał czy kupić 4K
Nie wiem. Coś mi w tym UHD nie gra. Dlaczego kolorki nie są w moim klimacie?. Dlaczego zauważyłem gdzieś przepały w bieli? Dlaczego szczegółowość względem BD nie powala? Babciu, dlaczego masz takie wielkie oczy?
Eeeee.
Zachowawczo pozostanę przy pierwszym i książeczkowym wypuście BD, tym bardziej, że mam tam autograf jednego z głównych bohaterów (plus dłuższa rozmowa z jego żoną).
Dobrze że nie widziałem tych porównań wcześniej, bo pewnie bym się wahał czy kupić 4K
Nie wiem. Coś mi w tym UHD nie gra. Dlaczego kolorki nie są w moim klimacie?. Dlaczego zauważyłem gdzieś przepały w bieli? Dlaczego szczegółowość względem BD nie powala? Babciu, dlaczego masz takie wielkie oczy?
Eeeee.Zachowawczo pozostanę przy pierwszym i książeczkowym wypuście BD, tym bardziej, że mam tam autograf jednego z głównych bohaterów (plus dłuższa rozmowa z jego żoną).
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.