Dokładnie o to chodzi, ja wspominam o wymianie całego nakładu, żeby zrozumieli powagę sytuacji itd.
W każdym razie mam już odpowiedź że najlepiej skontaktować się z panią:
Katarzyna Koła-Bielawska
p.o. kierownik Działu Wydawnictw
katarzyna.kola-bielawska@fina.gov.pl
Tak więc proszę teraz żeby ktoś przygotował takiego "gotowca", którego wszyscy skopiujemy i wyślemy, ja nie mam smykałki do pisania, więc lepiej żeby zrobił to ktoś bardziej w tym biegły.
Tu nie ma się co rozpisywać, sprawa jest prosta i oczywista, jednak taki gotowiec ułatwi nam sprawę i zwiększy zasięgi, gdyż wiele osób, które mogłyby nas wesprzeć nie zrobi tego jeżeli będą musieli sami coś napisać.
Ja mogę wciągnąć do akcji około 5 znajomych, niezwiązanych z forum.
Ratujmy co się da i spróbujmy ustalić w jakie jeszcze wydania jest zamieszana firma Media Projekt.
PS
Jeżeli Pani Katarzyna nas oleje, albo będzie odpowiadać wymijająco, spróbujemy skontaktować się z dyrektorem.
Jeżeli macie jakieś pomysły, które mogą pomóc w tej sprawie to dajcie znać
W każdym razie mam już odpowiedź że najlepiej skontaktować się z panią:
Katarzyna Koła-Bielawska
p.o. kierownik Działu Wydawnictw
katarzyna.kola-bielawska@fina.gov.pl
Tak więc proszę teraz żeby ktoś przygotował takiego "gotowca", którego wszyscy skopiujemy i wyślemy, ja nie mam smykałki do pisania, więc lepiej żeby zrobił to ktoś bardziej w tym biegły.
Tu nie ma się co rozpisywać, sprawa jest prosta i oczywista, jednak taki gotowiec ułatwi nam sprawę i zwiększy zasięgi, gdyż wiele osób, które mogłyby nas wesprzeć nie zrobi tego jeżeli będą musieli sami coś napisać.
Ja mogę wciągnąć do akcji około 5 znajomych, niezwiązanych z forum.
Ratujmy co się da i spróbujmy ustalić w jakie jeszcze wydania jest zamieszana firma Media Projekt.
PS
Jeżeli Pani Katarzyna nas oleje, albo będzie odpowiadać wymijająco, spróbujemy skontaktować się z dyrektorem.
Jeżeli macie jakieś pomysły, które mogą pomóc w tej sprawie to dajcie znać
♥ J. S. BACH: 1410 CD ♥