Mam od nich chyba tylko Miasto 44 (wydanie raczej bez zarzutu), ogólnie zupełny drugoligowiec, gołe DVD, na blu-ray mało co, do tego zdarza się, że ze skopanym AR na modłę Monolithu.
W kwestii DVD wypowiadałem się na starym forum kilka lat temu:
Spora część filmów wydamych przez Vision w serii QDVD została potem ponownie wydana przez nich - głównie na DVD, na Blu Terminator 2, pierwszy Rambo i nie wiem czy coś poza tym.
W kwestii DVD wypowiadałem się na starym forum kilka lat temu:
Cytat:Co prawda wydali dwupłytowego Nieśmiertelnego 2 z którego usunęli wiekszośc dodatków z drugiej płyty w ogóle podważając jakikolwiek sens tego by było to dalej wydanie 2-płytowe (bo te 20 minut materiału które zostało zmieściłoby sie spokojnie na płycie z filmem), co prawda dali jakieś reklamy kibla do filmów, które wydali w steelbookach, a w Death Proof sknocili obraz i nie tylko, to jednak zdarzają im się przebłyski (jak np wydanie Głupiego i głupszego, albo Love Actually), No i nie mają alergii na 2.35:1 nasilonej tak jak u Monolithu (choć tak w ogóle to też ją mają).
Spora część filmów wydamych przez Vision w serii QDVD została potem ponownie wydana przez nich - głównie na DVD, na Blu Terminator 2, pierwszy Rambo i nie wiem czy coś poza tym.