03-12-2015, 22:44
kolejna aktualizacja : tym razem mieszanka sklepów i coś z okazji Black Friday
amazon.com:
Watchmen Collector's Edition: Ultimate Cut + Graphic Novel [Blu-ray] $32.99 i od razu napiszę ze wydanie przyszło uszkodzone (tak jak napisał kolega "pred895"
) z charakterystycznym rozdarciem na rogu opakowania i to rozdarcie jest pierdołką w niczym nie przeszkadzającą w prezentacji jak i przechowywaniu zawartości - reklamował nie bedę bo praktycznie 9 na 10 egzemplarzy tego wydania posiada tę wadę produkcyjną (odrobina kleju na rogach i taśma przezroczysta rozwiązała u mnie problem
)
The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector's Edition (Batman Begins / The Dark Knight / The Dark Knight Rises) [Blu-ray] $39.99
Nakatomi Plaza Die Hard Collection [Blu-ray] $64.99
Spider-Man Trilogy [Blu-ray] $9.49
Person of Interest: Season 1,2,3 [Blu-ray] $35.97 [$11.99 za sezon]
ebay.com:
47 RONIN Blu-Ray Poland Limited Edition STEELBOOK Region Free $26.99 (pewnie nikt by tyle nie dał ale mi się steel bardzo podoba i w końcu trzeba coś po Polsku obejrzeć)
zavvi.com:
Steelbooki: (za dużo było fotek wszystkich więc ograniczyłem się
a po za tym są jeszcze w foli )
aha no i jeszcze dwa steele z Walmart i Birdman z amazon za $4.99 :
wszystkie filmy BluRay:
http://www.blu-ray.com/community/collection.php?u=324984
amazon.com:
Watchmen Collector's Edition: Ultimate Cut + Graphic Novel [Blu-ray] $32.99 i od razu napiszę ze wydanie przyszło uszkodzone (tak jak napisał kolega "pred895"
) z charakterystycznym rozdarciem na rogu opakowania i to rozdarcie jest pierdołką w niczym nie przeszkadzającą w prezentacji jak i przechowywaniu zawartości - reklamował nie bedę bo praktycznie 9 na 10 egzemplarzy tego wydania posiada tę wadę produkcyjną (odrobina kleju na rogach i taśma przezroczysta rozwiązała u mnie problem
)The Dark Knight Trilogy: Ultimate Collector's Edition (Batman Begins / The Dark Knight / The Dark Knight Rises) [Blu-ray] $39.99
Nakatomi Plaza Die Hard Collection [Blu-ray] $64.99
Spider-Man Trilogy [Blu-ray] $9.49
Person of Interest: Season 1,2,3 [Blu-ray] $35.97 [$11.99 za sezon]
ebay.com:
47 RONIN Blu-Ray Poland Limited Edition STEELBOOK Region Free $26.99 (pewnie nikt by tyle nie dał ale mi się steel bardzo podoba i w końcu trzeba coś po Polsku obejrzeć)
zavvi.com:
Steelbooki: (za dużo było fotek wszystkich więc ograniczyłem się
a po za tym są jeszcze w foli )aha no i jeszcze dwa steele z Walmart i Birdman z amazon za $4.99 :
wszystkie filmy BluRay:
http://www.blu-ray.com/community/collection.php?u=324984