23-12-2015, 23:28
Hehe, widzę że śledzisz temat tak jak ja
oczywiście sprzedawca rzucił mi się w oko. Nawet wczoraj z nim korespondowalem. Uparciuch nie chce schodzić z cen, twierdzi że ma i tak najtaniej na allegro. Sa to w większości wydania ze zlikwidowanej wypożyczalni więc mogą być na grzbietzach naklejki. Twierdzi że ma 10000 tytułów więc zapytałem o parę. Odpisał że chyba nie ma a dziś widzę że wystawił jeden z nich za 99zl
jednym słowem cwaniak ale tytułu rzeczywiście ma unikatowe.
Sława i Kobieta i Mężczyzna to moje przeoczenie bo to popularne tytuły. Natomiast ten McCabe... pierwszy raz w życiu widzę. Dzięki za uwagę dopisze do listy
oczywiście sprzedawca rzucił mi się w oko. Nawet wczoraj z nim korespondowalem. Uparciuch nie chce schodzić z cen, twierdzi że ma i tak najtaniej na allegro. Sa to w większości wydania ze zlikwidowanej wypożyczalni więc mogą być na grzbietzach naklejki. Twierdzi że ma 10000 tytułów więc zapytałem o parę. Odpisał że chyba nie ma a dziś widzę że wystawił jeden z nich za 99zl
jednym słowem cwaniak ale tytułu rzeczywiście ma unikatowe. Sława i Kobieta i Mężczyzna to moje przeoczenie bo to popularne tytuły. Natomiast ten McCabe... pierwszy raz w życiu widzę. Dzięki za uwagę dopisze do listy