Ja już od tego gościa kupiłem tydzień temu "Czarownice z Eastwick" - jeszcze nie przyszły, może tuż przed Wigilią zjawi się listonosz. Chciałem jeszcze dodać do koszyka "Zieloną pożywkę", ale ktoś mnie ubiegł w ostatniej chwili. Ostatnio załapałem się jeszcze na "Żukosoczka" oraz "Amerykanina w Paryżu" za nieco wyższe koszty, ale to z pewnością przyjdzie już po Świętach. Nie wiedziałem że taki cwaniaczek z tego sprzedawcy, bo gdy się z nim kontaktowałem to wszystko było ok, a jeszcze wtedy ceny dawał dużo niższe. Też się go zapytałem o dwa filmy w snapperach, które szczególnie poszukuję i odpowiedział że niestety nie posiada. Cóż, uwierzę mu
A tak poza tym to niedawno ten facet sprzedawał na Allegro "Człowieka Omegę" oraz "Nawiedzony dom", które poszukiwałeś od dłuższego czasu i szybko poszły. Byłem przekonany, że to Ty je kupiłeś
No proszę! Pierwszy raz widzę coś takiego, a same tytuły bardzo słabo znane w Polsce. Cena tego sprzedawcy nawet nie taka droga, więc może się skuszę.
A tak poza tym to niedawno ten facet sprzedawał na Allegro "Człowieka Omegę" oraz "Nawiedzony dom", które poszukiwałeś od dłuższego czasu i szybko poszły. Byłem przekonany, że to Ty je kupiłeś

(24-12-2015, 10:09)accept2 napisał(a): a masz to na liście?
No proszę! Pierwszy raz widzę coś takiego, a same tytuły bardzo słabo znane w Polsce. Cena tego sprzedawcy nawet nie taka droga, więc może się skuszę.