27-12-2015, 14:01
(27-12-2015, 12:42)Gieferg napisał(a):Cytat:Nowość kosztuje 89 - 109 zł czyli ja tu dużej różnicy od 2006 nie widzę, poza dostępnością tytułów większą.Powtórzę po raz trzeci, tym razem, specjalnie dla ciebie, boldem - nowości chodzą już od 69 zeta (standardowa cena z wydanie 2DVD w 2009 roku), 79 to bardzo często spotykana cena i nie, nie mówię o Monolithach, tylko normalnie wydanych filmach od Galapagos/Imperiala/Filmostrady.
Powtórzę to specjalnie dla ciebie - Jurrassic park 3d, Ex machina, Snajper, Mad max 3d, Transformers 3D, Władca pierścieni, GW i kilka innych, te które ja kupowałem kosztowały tyle na premierę. Jakieś niszówki typu centurion, dziewiąty legion mogą być i po 20 zł w przecenach, nie zbieram tego. Nowsze kina wojenne co widziałem to owszem były też po 80 jak Furia czy Ocalony, ale to skrojone wydania względem zagranicznych. Więc mogły kosztować mniej niż zwykle. Pokazałem jak wygląda wydanie zagraniczne powyżej.
Nie obchodzą mnie wydania książkowe czy filmy sporo po premierze bo nie będę pisał , że zwykłe wydania tego typu kupisz na amazon w cenie naszych dvd.
Masz nowość dvd
http://allegro.pl/mad-max-4-na-drodze-gniewu-dvd-nowosc-2015-i5579101524.html
Więc nie pisz, że takowych nie ma i nie wychodzą.
Cytat:jak kupiony przeze mnie pakiet Stallone z jego pięcioma filmami z napisami polskimiUściślijmy: te napisy są w 2 na 5 filmów.
60zł to wciąż mało jak na 5 filmów. Chodziło mi o Cobra , więc jak inny jest po polsku to też fajnie