31-12-2015, 14:31
Masowe pisanie maili miało miejsce kilka lat temu, nie tyle w Polsce co w innych pokrzywdzonych krajach, głównie Hiszpanii, i tyle "tylko" dało, że od tamtego czasu nie przypominam sobie aby Fox wywinął drugi taki numer, ale nie mieli na tyle poczucia winy aby naprawić wcześniej popełniony błąd poprzez wypuszczenie poprawionego wydania i wprowadzenie darmowej wymiany dla tych, którzy kupili już te płyty bez angielskiego DTS-HD MA.
Pozostaje Ci czekanie, być może kiedyś pojawi się nowe wydanie z wersjami kinowymi, albo tak jak pisałem wzięcie sprawy we własne ręce.
Szczegółytutaj. Jeśli laptop jest dla ciebie wystarczający i jego układ wypluwa bezstratne formaty dźwięku to nie ma problemu aby wymienić w nim wewnętrzny napęd na Blu-ray, a jeśli nie masz na to smykałki i nie chce ci się latać do serwisu to zawszemożna dokupić zewnętrzny napęd na usb.
Pozostaje Ci czekanie, być może kiedyś pojawi się nowe wydanie z wersjami kinowymi, albo tak jak pisałem wzięcie sprawy we własne ręce.
(31-12-2015, 13:56)wolfman napisał(a): Poza tym pojęcia nie mam o metodzie o jakiej piszesz. Nie używam komputera do oglądania. Od lat posiadam laptop, a napęd dvd płyty na oczy nie widział.
Szczegółytutaj. Jeśli laptop jest dla ciebie wystarczający i jego układ wypluwa bezstratne formaty dźwięku to nie ma problemu aby wymienić w nim wewnętrzny napęd na Blu-ray, a jeśli nie masz na to smykałki i nie chce ci się latać do serwisu to zawszemożna dokupić zewnętrzny napęd na usb.