15-01-2016, 14:50
1.W takim przypadku opakowanie to metalbox.
2.Wszelkie dodatkowe informacje można umieścić w polu opis filmu.
3.Dokładne daty można znaleźć w sieci albo w sklepach.
4.Jeśli na płycie jest kilka ścieżek audio to można je śmiało dodać w polu Dźwięk.
5.EAN jest niezbędny, pisałem już o tym wiele razy. To pojedyncze wydanie, które nie ma EANu było dodane zaraz po starcie FilmoSkopu, kiedy system akceptował puste pole EAN
@matwiko możesz sprawdzić jakie są oznaczenia na grzbietach w wydaniach z tym samym EANem? Może uda się je rozróżniać po tym kodzie.
2.Wszelkie dodatkowe informacje można umieścić w polu opis filmu.
3.Dokładne daty można znaleźć w sieci albo w sklepach.
4.Jeśli na płycie jest kilka ścieżek audio to można je śmiało dodać w polu Dźwięk.
5.EAN jest niezbędny, pisałem już o tym wiele razy. To pojedyncze wydanie, które nie ma EANu było dodane zaraz po starcie FilmoSkopu, kiedy system akceptował puste pole EAN
(06-01-2016, 20:30)matwiko napisał(a): Sprawdziłem bo mam u siebie z kilka zdublowanych wydań w snapperach i amarayach. Są te same kody EAN. Czasem zdarza się ze jest nowa naklejka z kodem na pudęłki, wtedy jest nowy kod ale to żadko.
Ogólnie wszytkie wznowienia mają ten sam kod
@matwiko możesz sprawdzić jakie są oznaczenia na grzbietach w wydaniach z tym samym EANem? Może uda się je rozróżniać po tym kodzie.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.