30-01-2016, 23:14
Mój pierwszy 3D to Avatar, do dziś lepszego 3D nie ma niż ten film. Artystyczna miazga pod każdym względem dźwiękowym i wizualnym. Co do dźwięku stąd miałem ból tyłka o SW , nawet stary dts z dvd był świetny ówcześnie, ale te nowe efekty biją stare na głowę. Do Nowej nadziei odświeżali z dokładnością całą ścieżkę. No i jak mam tu kupić takie guano od polskiej dystrybucji? No nie mogę. Pobrałem z netu obejrzałem , porównałem do wydanej w Polsce i naszej nie kupię.
Dźwięk buduje klimat, nie mając zestawu 5.1 to nawet nie oglądam filmu. Niedawno oglądałem starego Robocop 2, nawet nie myślałem wcześniej jakie są tam fajne efekty dźwiękowe (polecam nawet dobre słuchawki od 800+ zestaw 5.1 ) ten film nawet na nich brzmi obłędnie.
W 3D chyba na naszym rynku też był Avatar jako pierwsze 3D, spolszczyli tylną okładkę, przód hologram, cena w preorderze 89zł, za tyle kupiłem na Muve. Do dziś mam to wydanie.
Dźwięk buduje klimat, nie mając zestawu 5.1 to nawet nie oglądam filmu. Niedawno oglądałem starego Robocop 2, nawet nie myślałem wcześniej jakie są tam fajne efekty dźwiękowe (polecam nawet dobre słuchawki od 800+ zestaw 5.1 ) ten film nawet na nich brzmi obłędnie.
W 3D chyba na naszym rynku też był Avatar jako pierwsze 3D, spolszczyli tylną okładkę, przód hologram, cena w preorderze 89zł, za tyle kupiłem na Muve. Do dziś mam to wydanie.