02-02-2016, 19:45
Wczoraj dojechała reszta zamówienia.
Dr Strangelove ok 42zł Zavii, Life of Brian [Żywot Briana] ok 62zł Zavii
Dr Strangelove oglądałem dosyć dawno ale film zapada w pamięci. Świetne aktorstwo, zdjęcia, humor. Warto obejrzeć. Steelbook wyszedł taniej niż amaray z polskiej dystrybucji.
Monty Pythona przedstawiać nikomu nie trzeba, kto lubi ten kupi
Szkoda, że czeski Sens życia taki drogi, bo choć sam film uważam za sporo słabszy to steelbok ma bardzo ładny.
Zavvi kusił mnie wczoraj steelami Whiplasha i Bram Stokre Drakula za 20 funtów (dostałem kod 20% na maila) ale sobie odpuściłem. Filmów nie widziałem do tej pory choć jestem zainteresowany i kiedyś być może pożałuje tej decyzji.
Z zakupami u Gutka trochę się wstrzymam. Sporo wydałem w tym miesiącu, a mam też parę zakupowych dylematów. Waham się czy brać Pan Zemsta i Pani Zemsta w zwykłych wydaniach czy od razu polować na digipack Trylogii Zemsty, który jest póki co dostępny tylko w nieludzkich cenach. Podobnie z 2046, który został dodany także do jednego z pakietów Wong Kar Waia. Pewnie ostatecznie kupię a potem będę aktualizował...
Dr Strangelove ok 42zł Zavii, Life of Brian [Żywot Briana] ok 62zł Zavii
Dr Strangelove oglądałem dosyć dawno ale film zapada w pamięci. Świetne aktorstwo, zdjęcia, humor. Warto obejrzeć. Steelbook wyszedł taniej niż amaray z polskiej dystrybucji.
Monty Pythona przedstawiać nikomu nie trzeba, kto lubi ten kupi
Szkoda, że czeski Sens życia taki drogi, bo choć sam film uważam za sporo słabszy to steelbok ma bardzo ładny.Zavvi kusił mnie wczoraj steelami Whiplasha i Bram Stokre Drakula za 20 funtów (dostałem kod 20% na maila) ale sobie odpuściłem. Filmów nie widziałem do tej pory choć jestem zainteresowany i kiedyś być może pożałuje tej decyzji.
Z zakupami u Gutka trochę się wstrzymam. Sporo wydałem w tym miesiącu, a mam też parę zakupowych dylematów. Waham się czy brać Pan Zemsta i Pani Zemsta w zwykłych wydaniach czy od razu polować na digipack Trylogii Zemsty, który jest póki co dostępny tylko w nieludzkich cenach. Podobnie z 2046, który został dodany także do jednego z pakietów Wong Kar Waia. Pewnie ostatecznie kupię a potem będę aktualizował...