Weź nie cytuj w całości posta na którego odpowiadasz bezpośrednio pod nim. To tak jakbyś za każdym razem w rozmowie powtarzał to, co ktoś właśnie powiedział zanim mu odpowiesz, strasznie wkurzające.
Nie zawsze. Szczególnie jeśli pochodzą od pomniejszych polskich dystrybutorów, którzy potrafią dowalić paskudną kompresję czy inne bonusy w stylu black crusha (vide: Dredd 3D od Monolithu czy Drive).
Szczególnie w przypadku ważnych dla mnie filmów najpierw się upewniam czy wydanie nie jest bublem, a jeśli jest, to czy przypadkiem nie ma gdzieś na świecie lepszego wydania (dlatego Predatora mam w starym wydaniu z UK, bo polskie się do niczego nie nadaje, a wspomnianego Dredda w jakimś skandynawskim).
Skomentowałeś moją kolekcję nawet nie patrząc, co w niej jest?
Cytat: ale jednak nowości wyglądają dobrze zawsze
Nie zawsze. Szczególnie jeśli pochodzą od pomniejszych polskich dystrybutorów, którzy potrafią dowalić paskudną kompresję czy inne bonusy w stylu black crusha (vide: Dredd 3D od Monolithu czy Drive).
Cytat:Prawda jest taka że jak mam sentyment to czy jakość świetna lub nie to i tak kupie wtedy
Szczególnie w przypadku ważnych dla mnie filmów najpierw się upewniam czy wydanie nie jest bublem, a jeśli jest, to czy przypadkiem nie ma gdzieś na świecie lepszego wydania (dlatego Predatora mam w starym wydaniu z UK, bo polskie się do niczego nie nadaje, a wspomnianego Dredda w jakimś skandynawskim).
Cytat:Z tym że nie wiem jak ty ale ja mam sentyment do starszych filmów.
Skomentowałeś moją kolekcję nawet nie patrząc, co w niej jest?