07-04-2016, 08:49
Wolfman zakładam, że Twój pierwszy post dotyczący lektora odnosi się do filmu "Pluton". Trochę na ten temat napisałem w temacie o tym filmie ponieważ Gieferg poruszył w nim podobny temat.
Sokal przez chwilę narobiłeś mi nadziei że "Męska gra" dostępna jest na BD z polską wersją językową
. Co do posiadanego wydania na DVD to jest wersja reżyserska (postaram się aby ta informacja została dopisana w filmoskopie, obecnie można ją znaleźć przeglądając galerię).
Przy okazji drobne ogłoszenie dotyczące filmu "Męska gra": Jeżeli ktoś posiada wydanie w opakowaniu amaray z polskojęzyczną okładką a wolałby wydanie w snapperze widoczne w tym temacie to niech się odezwie na PW.
Sokal przez chwilę narobiłeś mi nadziei że "Męska gra" dostępna jest na BD z polską wersją językową
. Co do posiadanego wydania na DVD to jest wersja reżyserska (postaram się aby ta informacja została dopisana w filmoskopie, obecnie można ją znaleźć przeglądając galerię).Przy okazji drobne ogłoszenie dotyczące filmu "Męska gra": Jeżeli ktoś posiada wydanie w opakowaniu amaray z polskojęzyczną okładką a wolałby wydanie w snapperze widoczne w tym temacie to niech się odezwie na PW.