Owszem, wtedy byłoby to bardziej uzasadnione,ale w takiej sytuacji postapiłem zgodnie z sugestią Mateusza.
btw, Poral - wiesz, że posty, które usuwasz są wciąż widoczne dla adminów i moderatorów?
Od podważania sensowności takiej, a nie innej formy tematu do tego co sugerowałeś jednak daleka droga.
A co do samego Cage'a - lubię gościa i lubię całkiem sporo filmów z jego udziałem - w tym zwłaszcza "Twierdzę" i "Miasto aniołów". Dobry jest też "Pan życia i smierci", w miarę niezłe są też "60 sekund", "Kick Ass" i ewentualnie "Con Air". Chyba najgprszym filmem jaki z nim widziałem był Ghost Rider, osobiście nie przepadam też za "Dzikością serca".
btw, Poral - wiesz, że posty, które usuwasz są wciąż widoczne dla adminów i moderatorów?
Od podważania sensowności takiej, a nie innej formy tematu do tego co sugerowałeś jednak daleka droga.A co do samego Cage'a - lubię gościa i lubię całkiem sporo filmów z jego udziałem - w tym zwłaszcza "Twierdzę" i "Miasto aniołów". Dobry jest też "Pan życia i smierci", w miarę niezłe są też "60 sekund", "Kick Ass" i ewentualnie "Con Air". Chyba najgprszym filmem jaki z nim widziałem był Ghost Rider, osobiście nie przepadam też za "Dzikością serca".