(17-04-2016, 22:08)Haqu napisał(a): Nie popieram wprowadzania adminofaszyzmu i buractwa połączonego z władzą.
A gdzie dokładnie masz ten adminofaszyzm? Wskaż przykłady.
Bo jeśli o mnie chodzi - w tym roku poza przeniesieniem postów/tematów do właściwych działów z uprawnień skorzystałem całe dwa razy - wywalając post Accepta (ewidentna zaczepka bez innego celu) ze swojego tematu, co akurat jest w zgodzie z zasadami powstałymi jeszcze za czasów starego forum, oraz przywracając usunięty przez porala temat, w którym, nawiasem mówiąc, dopiero było niezłe buractwo, które mimo podjętej próby zacierania śladów administracja i tak widziała.
No i jeszcze zdefiniuj "buractwo", żebym mógł się do tego jakoś odnieść. Jeśli zaś chodzi o jego połączenie z władzą - weź pod uwagę, że przez kilka ostatnich miesięcy NIE BYŁEM moderatorem, a stężenie bezwartościowych postów na forum ostatnio przybrało na sile i zdaje się, że są tacy, którzy z tego powodu praktycznie przestali się udzielać. Min. dlatego zaproponowałem Mateuszowi, że mogę tu znowu robić za moderatora z czego wcześniej zrezygnowałem, a co robiłem tylko dlatego, że mnie o to poproszono w pierwszych dniach istnienia tego forum.
Cytat:Z tego co mi się wydaję to już miałeś lata temuLata temu to była zupełnie inna sytuacja niż obecnie i nijak się ma do tematu.
accept2 napisał(a):Po co było kasować? Robisz też to z innymi postami i po co?Na przykład z jakimi?