@Sokal to co wymieniłeś to temat rzeka. Ja wychodzę z założenia, że u nas nic nie ma. Tak po prostu jest ino film i koniec. Skoro jest ten film to chociaż chciałbym ta najbardziej rozbudowaną wersję reżyserską/specjalna czy jak to się zowie.
Temat dźwięku i obrazu to raczej na 100% inny temat , bo tu byłby śmietnik.
Poprzez ten temat chciałby zebrać jak największą liczbę filmów , które mnie interesują i kupić za granicą. W ten sposób tak czy inaczej zdobędę przy okazji lepsze wydania pod kątem obrazu i dźwięku
Sin city mimo wszystko jest dłuższy , wiadomo jeden film to mało znaczące 7 minut, a inne filmy to godzina i więcej oglądania. Co do kolekcjonerek to założę. Mam pomysł na jeszcze inny temat
Temat dźwięku i obrazu to raczej na 100% inny temat , bo tu byłby śmietnik.
Poprzez ten temat chciałby zebrać jak największą liczbę filmów , które mnie interesują i kupić za granicą. W ten sposób tak czy inaczej zdobędę przy okazji lepsze wydania pod kątem obrazu i dźwięku

Sin city mimo wszystko jest dłuższy , wiadomo jeden film to mało znaczące 7 minut, a inne filmy to godzina i więcej oglądania. Co do kolekcjonerek to założę. Mam pomysł na jeszcze inny temat