19-04-2016, 18:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2016, 20:12 przez Nie_zbieram_ale_lubie.
Powód edycji: Jeżeli ktoś poczuł sie urażony z powodu tego postu, to przepraszam. Nie było to moją intencją.
)
(19-04-2016, 18:17)wolfman napisał(a): Łowcy steelbooków to nie kolekcjonerzy? Forum ma nazwę filmożercy. Więc jak najbardziej jest to grupa docelowa. Dla zbieraczy dvd , również. Jaki problem założyć temat jeśli go nie ma na forum? Mnie coś interesuje to zakładam dany temat i nikt tu nie robi problemów. O obraźliwych wypowiedziach nie będę wspominał. (wiesz coś o tym prawda? )
Nazwa "Flmożercy', zdecydowanie nie sugeruje kolekcjonerstwa. Co najwyżej bezustanną konsumpcję.
Parafrazujac forumowego poliglotę - this is completely different kind of animal. Collection starts around the tail. -
Przestrzeń kolekcjonerska zaczyna się tak gdzieś w okolicy ogona. (Tę część puna, w razie czego przetłumaczę)
A co powiesz odnośnie zakładania tematów, które lecą do kosza, bo nie wnoszą nic nowego do tematu (sic!)
Ja też cenię sobie humor filmów Barei, tylko że niekoniecznie w życiu codziennym.