Zdaje się, że jedynym powodem, dla którego przebywasz na tym forum jest dopieprzanie się do mnie w związku z tym, że ci swego czasu jasno i wyraźnie powiedziałem za kogo cię uważam (i nic się w tym względzie nie zmieniło, poza tym, że w międzyczasie zostałeś trollem-stalkerem). Widać prawda w oczy kole, ale na to nic już nie jestem w stanie poradzić.
Ok, więc wyjaśnię to "bo tak":
Gość jest zwykłym trollem, sprawdziłeś jego wpisy o których mówiłem? Znasz sprawę? Wiesz jakiego rodzaju wysyłał mi PW, gdy dostawał ostrzeżenia za zaśmiecanie forum? To się najpierw zorientuj, a komentować zaczynaj, jak już będziesz wiedział o czym mówisz.
(21-04-2016, 09:33)mk1976 napisał(a):(20-04-2016, 20:33)Gieferg napisał(a): (i usunę każdy jego następny post w moim temacie - bo tak)To " bo tak" pokazuje chyba gdzie leży problem
Ok, więc wyjaśnię to "bo tak":
Gość jest zwykłym trollem, sprawdziłeś jego wpisy o których mówiłem? Znasz sprawę? Wiesz jakiego rodzaju wysyłał mi PW, gdy dostawał ostrzeżenia za zaśmiecanie forum? To się najpierw zorientuj, a komentować zaczynaj, jak już będziesz wiedział o czym mówisz.