Jeden z ciekawszych reżyserów. U mnie prawie kompletna filmografia
Te 2 wydania 12 małp od Uniwarsala które opisujesz to 2 zupełni inne wydania
Jedno to jest wydanie międzynarodowe tylko z napisami i z dodatkami:
- Audio commentary with director Terry Gilliam and producer Charles Roven
- "The Hamster Factor And Other Tales Of 12 Monkeys": The making of "12 Monkeys"
- Theatrical trailer
- Talent biographies
- Production notes
- "12 Monkeys" archives
Wznowienie ma polskiego lektora lub napisy ale żadnych dodatków:
http://www.dvdmax.pl/12-malp-polski-lektor-dvd,art3549
Zarówno pierwsze wydanie 12 małp jak i Przygody Barona mają papierową wkładkę i sa w grubych ciężkich pudełkach
Sam ostatnio zupgradowałem Barona do Blu-ray. Znalazłem w sklepie z używanymi filmami Barona za 10zł a swoje dvd sprzedałem na allegro za 20 zł
Wydanie Blu-raj jest znacznie bogatsze w dodatki i jest po remasterze gdzie poprawa obrazu jest znaczna. Oba posiadają tylko polskie napisy
Jabberwocky wydanie Brytyjskie i Polskie to ta sama międzynarodowa płyta. Różnią się tylko okładką i nadrukiem. Tylko napisy.
Te 2 wydania 12 małp od Uniwarsala które opisujesz to 2 zupełni inne wydania
Jedno to jest wydanie międzynarodowe tylko z napisami i z dodatkami:
- Audio commentary with director Terry Gilliam and producer Charles Roven
- "The Hamster Factor And Other Tales Of 12 Monkeys": The making of "12 Monkeys"
- Theatrical trailer
- Talent biographies
- Production notes
- "12 Monkeys" archives
Wznowienie ma polskiego lektora lub napisy ale żadnych dodatków:
http://www.dvdmax.pl/12-malp-polski-lektor-dvd,art3549
Zarówno pierwsze wydanie 12 małp jak i Przygody Barona mają papierową wkładkę i sa w grubych ciężkich pudełkach
Sam ostatnio zupgradowałem Barona do Blu-ray. Znalazłem w sklepie z używanymi filmami Barona za 10zł a swoje dvd sprzedałem na allegro za 20 zł

Wydanie Blu-raj jest znacznie bogatsze w dodatki i jest po remasterze gdzie poprawa obrazu jest znaczna. Oba posiadają tylko polskie napisy
Jabberwocky wydanie Brytyjskie i Polskie to ta sama międzynarodowa płyta. Różnią się tylko okładką i nadrukiem. Tylko napisy.