27-04-2016, 16:32
(15-03-2015, 12:08)PonuryShepard napisał(a): Znacznie lepsze od custom coverów są własne slipcoveryOstatnio wykonałem nowe na całe MCU, gdyż poprzednie, które zrobiłem, wyszły za duże. Tym razem pasują idealnie:
![]()
Pod względem estetycznym wygląda to nieporównywalnie lepiej, niż każde pudełko/okładka z innej parafii. No i nie integrujemy zbytnio w oryginał, bo zawsze można slipa ściągnąć. Zastanawiam się nad zrobieniem podobnych do Transformerów, Igrzysk Śmierci i serii Resident Evil, może na jakieś pojedyncze wydania również.
Witam,
Całkiem ładne te grzbiety i super to wygląda, też bym sobie coś takiego zrobił w Corelu (bo bardzo dobrze go znam) tylko mam pytanie skąd wziąłeś te ładne i bardzo wyraźne zdjęcia bohaterów które znajdują się na samym dole grzbietu, masz może takie i czy mógłbyś przesłać mi na maila i jeżeli to możliwe to bardzo też proszę o Twoje grzbiety które tu pokazałeś (też mam kolekcję MARVELA i chciałbym oczywiście za Twoim pozwoleniem też wydrukować sobie takie same grzbiety (slipcovery). z góry dziękuje i pozdrawiam
Artur

Ostatnio wykonałem nowe na całe MCU, gdyż poprzednie, które zrobiłem, wyszły za duże. Tym razem pasują idealnie: