Co do scen z gadaniem po polsku - zastanawiam się, czy nie będzie lepiej wziąć audio z polskiego dubbingu do tych fragmentów (pierwszy raz dubbing PL by mi się do czegoś przydał), problemem byłoby tylko to, że Fassbender nie gadałby swoim głosem. Tak czy inaczej coś na pewno będę przy tym kombinował jak się już pojawią wersje z lektorem.
No i wygląda na to, że każdy z tegorocznych filmów komiksowych poza Deadpoolem w mniejszym lub większym stopniu rozczarowuje, przy czym najmniej mnie to bolało przy BvS, a najbardziej tutaj.
Cytat:Will I Am - srsly?Nie kojarzę gościa z niczym poza tą rolą i nie przypominam sobie, żeby z nią było cokolwiek nie tak.
Cytat:Reszta to była fatalnie wyglądającaPoza zwalonym tu i ówdzie CGI i finałową akcją na wyspie, która wygląda sztucznie, nie mam problemów z wyglądem tego filmu. Całościowo jest pod tym względem jak dla mnie ok.
Cytat:powtórzę, scena z "You miss me?" to jedna z najgorszych rzeczy jakie moje oczy widziałyJedyny nasuwający mi się komentarz brzmi: WTF?
No i wygląda na to, że każdy z tegorocznych filmów komiksowych poza Deadpoolem w mniejszym lub większym stopniu rozczarowuje, przy czym najmniej mnie to bolało przy BvS, a najbardziej tutaj.