15-07-2016, 19:22
Zestaw Snapperów: Operacja Pacyfik, Operacja Birma, Operacja Saipan. Oryginalnie tytuł angielski, tylko Operacji Pacyfik jest zbieżny z polskim tłumaczeniem, reszta "Operacji" to chyba chwyt marketingowy żeby sprzedać je w pakiecie 
Snapper Kowboi i drugi western Powieście go wysoko. Zawsze myślałem że ten drugi to film Sergio Leone, ale nie. Nie znam, ale podejrzewam że będzie w podobnym klimacie co trylogia dolara. Na okładce błędny opis że film jest w formacie 4x3, film jest poprawnie wydany 16x9
Szczegóły snapperów na filmoskopie
3 pakiety z empikowych promocji.
Kolski 7zł. Bardzo ładnie wydanie digipack.
Marczewski 29zł. Wewnątrz spora książeczka
Vabank x2. 10zł. Tu jestem trochę zawiedziony bo filmy raczej nie są po rekonstrukcji co najwyżej po korekcji obrazu. Dodatki skromne i do tego te same na obu płytach. Ciekaw jestem czy to to samo wydanie co z serii Mistrzowie Polskiego Kina.
3x Woody Allen. Media Markt 12-18zł
Von Trier i Kubrick
kilka innych dvd
BD z empikowej promocji po ok 22zł

Snapper Kowboi i drugi western Powieście go wysoko. Zawsze myślałem że ten drugi to film Sergio Leone, ale nie. Nie znam, ale podejrzewam że będzie w podobnym klimacie co trylogia dolara. Na okładce błędny opis że film jest w formacie 4x3, film jest poprawnie wydany 16x9
Szczegóły snapperów na filmoskopie
3 pakiety z empikowych promocji.
Kolski 7zł. Bardzo ładnie wydanie digipack.
Marczewski 29zł. Wewnątrz spora książeczka
Vabank x2. 10zł. Tu jestem trochę zawiedziony bo filmy raczej nie są po rekonstrukcji co najwyżej po korekcji obrazu. Dodatki skromne i do tego te same na obu płytach. Ciekaw jestem czy to to samo wydanie co z serii Mistrzowie Polskiego Kina.
3x Woody Allen. Media Markt 12-18zł
Von Trier i Kubrick
kilka innych dvd
BD z empikowej promocji po ok 22zł