18-07-2016, 13:01
Cytat:To ma być argument, że lepiej zapłacić tyle samo w Czechach za jeden steel niż w Polsce za dwa? Rozbrajasz mnie. Nie dość, że możesz wspierać dystrybucję naszą to masz dwa różne i jak jedna z wersji nie odpowiada to możesz odsprzedać.Tak wolę mieć jedno pudełko niż dwa i tak - wolę mieć jeden steelbook z Czech, którego nie ma na polskim rynku niż dwa amaraye, które Galapagos za kilka miesięcy przeceni. Pomysł żeby kupić dwa, bo jeden można odsprzedać jest bez sensu
Możesz sobie jcard wyrzucaćAle jakoś kolekcjonerzy sprzedający steele z jcardem uzyskują kwoty o 20-30% wyższe niż sprzedający bez nich. To jakbyś z gry wyrzucał instrukcję.
Dobrze wykonany czyli tekturowy z imitacją okładki często też decyduje w jakim kraju go biorę

Nie wiem też co z j-cardami uzyskują kolekcjonerzy, bo zupełnie mnie to nie interesuje, a nawiasem mówiąc nigdzie nie napisałem, że sam wyrzucam j-cardy.

Ale jakoś kolekcjonerzy sprzedający steele z jcardem uzyskują kwoty o 20-30% wyższe niż sprzedający bez nich. To jakbyś z gry wyrzucał instrukcję.