04-11-2014, 19:52
No właśnie udało mi się kupić: Pierwszego Spider mana, obie części planety Hulka, Wojnę domową, Ród M, ostatnie łowy Kravena, Marvels, upadek Avengers, Marvel Zombies oraz Odrodzonego Daredevila.
Na tą chwile przeczytałem Powrót do domu Spider-mana, Ostatnie łowy Kravena, Marvel Zombies oraz Wojnę Domową i powiem szczerze że z każdym kolejnym zeszytem wciągam się coraz bardziej
Do tej pory z komiksem miałem styczność jedynie z Kick-Assem oraz z Nemesis, więc jak widać jestem jeszcze zielony w te klocki.
W następnym rzucie kupowania komiksów (gdzieś na przełomie grudnia/stycznia) postaram zaopatrzyć się w obie części Zimowego Żołnierza, poległego syna, obie części Punishera, tajną wojnę (Tom 17) , obie części Astonishing X-men oraz w obie części Ultimatesów. Na tą chwile odpuszczam starsze komiksy typu "Dark Phoenix" oraz "Weapon X" bo rzeczywiście średnio podobają mi się chociażby kolory i kreska w tych historiach, a obawiam się że przedymkowanie historii może mnie jedynie zniechęcić, na próbę wziąłem Daredevila bo słyszałem że jest świetny. Zastanawiałem się jeszcze nad fantastyczną czwórką, zdania o nich są bardzo podzielone ale raczej nie wyrobię z kasą i skoro mówisz że są słabi to je sobie odpuszczę. Kurcze napaliłem się również na tego Thora odrodzenie i zmartwiło mnie to że uważasz go za nudny :/
Pamiętajmy że jutro wychodzi World War Hulk, rano do kiosku marsz!
Na tą chwilę koniec offtopu
Na tą chwile przeczytałem Powrót do domu Spider-mana, Ostatnie łowy Kravena, Marvel Zombies oraz Wojnę Domową i powiem szczerze że z każdym kolejnym zeszytem wciągam się coraz bardziej
Do tej pory z komiksem miałem styczność jedynie z Kick-Assem oraz z Nemesis, więc jak widać jestem jeszcze zielony w te klocki. W następnym rzucie kupowania komiksów (gdzieś na przełomie grudnia/stycznia) postaram zaopatrzyć się w obie części Zimowego Żołnierza, poległego syna, obie części Punishera, tajną wojnę (Tom 17) , obie części Astonishing X-men oraz w obie części Ultimatesów. Na tą chwile odpuszczam starsze komiksy typu "Dark Phoenix" oraz "Weapon X" bo rzeczywiście średnio podobają mi się chociażby kolory i kreska w tych historiach, a obawiam się że przedymkowanie historii może mnie jedynie zniechęcić, na próbę wziąłem Daredevila bo słyszałem że jest świetny. Zastanawiałem się jeszcze nad fantastyczną czwórką, zdania o nich są bardzo podzielone ale raczej nie wyrobię z kasą i skoro mówisz że są słabi to je sobie odpuszczę. Kurcze napaliłem się również na tego Thora odrodzenie i zmartwiło mnie to że uważasz go za nudny :/
Pamiętajmy że jutro wychodzi World War Hulk, rano do kiosku marsz!
Na tą chwilę koniec offtopu