13-08-2016, 16:25
(13-08-2016, 10:24)Montana napisał(a):(13-08-2016, 07:25)Haqu napisał(a):(12-08-2016, 14:23)wolfman napisał(a): Z drugiej strony to jaki problem 2x więcej zarobić na ebay niż się tutaj targować o wysyłkę na pół.
Bo może nie ma parcia na nabicie sobie kieszeni odsprzedażą filmu, tylko oferuje możliwość nabycia filmu dla kogoś, kto nie posiada numeru kolekcjonerskiego bez dodatkowych kosztów?
Nie rozumiem, ktoś oferuje pomoc i jeszcze mu wytykają czemu nie sprzedaje tego 2x drożej na aukcji XD
No dokładnie chociaż ktoś mnie rozumieDlatego już mi się odechciało w to bawić
nikt mi przynajmniej nie będzie pisał że chcę sobie załatwić darmową wysyłkę dla siebie tak jakby filmarena nie zwiększała kosztów wysyłki przy większych zamówieniach tym bardziej ze boxy są duże i wysyłka pewnie tez jest wyższa w porównaniu do zwykłych edycji... Potem jeszcze rozliczanie się co do grosza żeby nie było ze jeszcze na tym zarobię 5zł itp
Zrozumiałeś sedno sprawy , bo o to mi chodziło. Ktoś kto ma możliwość zakupu takich wydań nie powinien nawet słowem się odzywać, tylko płacić wysyłkę za wydania, które są cenowo 2x droższe na ebay.
Czemu nie chcesz sobie tego potem sprzedać, nie mój biznes, ale niech będzie jak tam lubisz. Nie moja kasa

Dlatego już mi się odechciało w to bawić