05-11-2014, 15:48
Gieferg - Mówią, że ćwiczenie czyni mistrza. Ćwicz.
--
Ja sporo czytam (-> profil na LC), obecnie biografię Tuwima (
Tuwim) autorstwa Mariusza Urbanka na przemian z "Barbarą Radziwiłłówną z Jaworznej-Szczakowa" Witkowskiego.
O dziwo żadna z tych pozycji nie jest fantastyką, a tej zdecydowanie czytam najwięcej.
Do autobusu zabieram kindlę albo coś o małych gabarytach, a na długie wyjazdy zabieram wyłącznie kindlę. Kocham papierowe książki, ale waga robi swoje.
Do audiobooków jeszcze nie udało mi się przekonać.
Każdemu, kto nie miał okazji, polecam "Hiszpańskich żebraków" Nancy Kress, a fanom filmu "Zielona pożywka" książkę, na bazie której powstał film, "Przestrzeni! Przestrzeni" Harry'ego Harrisona.
--
Ja sporo czytam (-> profil na LC), obecnie biografię Tuwima (
Tuwim) autorstwa Mariusza Urbanka na przemian z "Barbarą Radziwiłłówną z Jaworznej-Szczakowa" Witkowskiego.O dziwo żadna z tych pozycji nie jest fantastyką, a tej zdecydowanie czytam najwięcej.
Do autobusu zabieram kindlę albo coś o małych gabarytach, a na długie wyjazdy zabieram wyłącznie kindlę. Kocham papierowe książki, ale waga robi swoje.
Do audiobooków jeszcze nie udało mi się przekonać.
Każdemu, kto nie miał okazji, polecam "Hiszpańskich żebraków" Nancy Kress, a fanom filmu "Zielona pożywka" książkę, na bazie której powstał film, "Przestrzeni! Przestrzeni" Harry'ego Harrisona.