10-09-2016, 18:13
Gdzie napisali, że są numerowane? W San Andreas widzę, że pisze, że jest w limiecie 500sztuk ale, że jest numerowany nie mogę znaleźć.
To są zwykłe steele tylko w określonym limicie. W Czechach tak jak w Polsce w sprzedaży były chyba tylko futurepaki. Ale jak to z FilmAreną bywa dostają w określonym limicie własną pulę steelbooków. Czyli po wyczerpaniu nakładu nie wyjdzie reedycja tylko steelbooki są wyprzedane. Tak jak obecnie San Andreas.
Natomiast ogólnie co do j-cardów to z nimi jest różnie. Nie raz dostałem po angielsku a innym razem po czesku. Nie wiem od czego to zależy.
To są zwykłe steele tylko w określonym limicie. W Czechach tak jak w Polsce w sprzedaży były chyba tylko futurepaki. Ale jak to z FilmAreną bywa dostają w określonym limicie własną pulę steelbooków. Czyli po wyczerpaniu nakładu nie wyjdzie reedycja tylko steelbooki są wyprzedane. Tak jak obecnie San Andreas.
(10-09-2016, 16:06)Montana napisał(a): Tylko ciebie informują ze maja taki nakład tylko ze w innych czeskich sklepach tez kupisz te edycje.Oj nie zawsze tak jest. Jest wiele filmów które kupisz w steelu tylko w FilmArenie. Np. wiele filmów z FilmArena Collection które próżno szukać w innych sklepach. Oczywiście mówię tylko o steelbookach. Również omawiane filmy MadMax i San Andreas nie dostaniesz nigdzie indziej niż FA.
Natomiast ogólnie co do j-cardów to z nimi jest różnie. Nie raz dostałem po angielsku a innym razem po czesku. Nie wiem od czego to zależy.
Cytat:No i napisów nie trzeba dorabiaćGdzie? Do czego?