23-09-2016, 21:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2016, 21:05 przez MarekZegarek.)
Wygąda na to, że finał mojego przypadku również będzie szczęśliwy (nie licząc opóźnienia w realizacji).
Po mojej reklamacji złożonej mailowo dostałem telefon z przeprosinami i wytłumaczeniem, że była masa zamówień z jednego IP, przez co mieli problemy z realizacją "normalnych" zamówień. Finalnie mieli anulować te trefne zamówienia i realizować te "legalne".
U mnie cofnęli anulowanie zamówienia i mieli je zrealizować w cenie z dnia zamówienia (84,99). Nie dostałem co prawda żadnego potwierdzenia ma maila ani SMSa, ale po zalogowaniu się na konto w Saturnie zobaczyłem, że zamówienie czeka na odbiór.
Dziś po pracy lecę po nie. Mam nadzieję, że będzie już to koniec moich przygód
EDIT:
Film w wersji 3D odebrany - w ramach reklamacji w gratisie dostałem piłkę
Po mojej reklamacji złożonej mailowo dostałem telefon z przeprosinami i wytłumaczeniem, że była masa zamówień z jednego IP, przez co mieli problemy z realizacją "normalnych" zamówień. Finalnie mieli anulować te trefne zamówienia i realizować te "legalne".
U mnie cofnęli anulowanie zamówienia i mieli je zrealizować w cenie z dnia zamówienia (84,99). Nie dostałem co prawda żadnego potwierdzenia ma maila ani SMSa, ale po zalogowaniu się na konto w Saturnie zobaczyłem, że zamówienie czeka na odbiór.
Dziś po pracy lecę po nie. Mam nadzieję, że będzie już to koniec moich przygód

EDIT:
Film w wersji 3D odebrany - w ramach reklamacji w gratisie dostałem piłkę