(06-11-2014, 02:44)Mefisto napisał(a): Swoją drogą gdzie w tej Irlandii?
W Cork
(06-11-2014, 09:45)Sieciowiec napisał(a): Bardzo ładna kolekcja, są i Criteriony
cieszę się, że w końcu ktoś pochwalił się, że kupił znakomity film "Touch of Evil"![]()
PS. ten film nie ma chyba wersji pl ?
Wersja z polskimi napisami dostępna w Czechach, sklep filmarena.
(06-11-2014, 09:28)KamilSlanek napisał(a): Kolekcja Bardzo ładna, Jestem legendą BLU REY??
Tak to jest wersja blu-ray.
(06-11-2014, 09:45)Sieciowiec napisał(a): Bardzo ładna kolekcja, są i Criteriony
cieszę się, że w końcu ktoś pochwalił się, że kupił znakomity film "Touch of Evil"![]()
PS. ten film nie ma chyba wersji pl ?
Czy film "Non stop" posiada polskie napisy ?
Nie ma polskich napisów.
Ciąg dalszy ciekawszych wydań w mojej kolekcji:
Steelbook Forbiden Planet, około 70zł z Ebaya (jeżeli ktoś jest zainteresowany można go w dalszym ciągu kupić, ten sam sklep który sprzedaje steelbooki The Walking Dead).Polowałem na ten sam film ale w wydaniu Ultimate Edition w dużym metalowym pudełku z figurką robota i lobby cards ale ceny są zaporowe i ciężko dorwać ładny egzemplarz.Spodziewałem się lepszego obrazu po płycie blu-ray a tutaj jest niewiele lepiej od dvd które mam w dwupłytowej edycji w której film i dodatki są z polskimi napisami.
Jeden z moich ulubionych filmów: Noc Myśliwego, musiałem go mieć w dwóch edycjach od Criteriona i Arrow.Szkoda że nie zdecydowałem się kupić wydania od Criteriona wcześniej kiedy był jeszcze dostępny w digipacku.
Moje Criteriony