08-01-2017, 12:09
Tu się mylisz mam odtwarzacz (konsola) i tv. Podobnie jak i bd kupowałem posiadając odtwarzacz i tv. Nie na zapas Po co miałbym kisić kasę w uhd? Mało to promocji będzie? Mało to filmy tanieją w ciągu roku. Zwłaszcza za granicą. Płytką bd do tych filmów zwisa mi i powiewa, bo je widziałem już wcześniej na bd. Wyjątek to steelbooki z nowościami. Steelbook może być wyjątkiem, dla którego ktos wydaje kasę na coś czego jeszcze nie ma. To opakowanie z reguły najszybciej się rozchodzi. Zwykłe filmy bd za granicą kupisz w promocjach po 2-3 dolary (euro). Wydawanie na nie po 13-18 euro/dolara po to by kupić sobie bd to jest hm jakaś głupota.
Aktualnie przymierzam się do tego odtwarzacza, ale to w czasie urlopu się tym zajmę.
Aktualnie przymierzam się do tego odtwarzacza, ale to w czasie urlopu się tym zajmę.
(08-01-2017, 11:43)Verrax napisał(a): Jestem jak najbardziej skłonny uwierzyć że dołączane BD napędzają w jakimś stopniu sprzedaż. I nie chodzi tutaj o "rozdrabnianie" wydań filmów, a raczej o to że jest pewien odsetek ludzi kupujący UHD na przyszłośćPiszesz o sobie i innych Polakach? Jeśli tak to zgoda, bo wysyłka do Polski kosztuje. Jeśli o Amerykanach/ Anglikach/ Niemcach i itp to raczej wątpię. Ci pierwsi to raczej marny odsetek nie liczący się w sprzedaży nawet i nie ma o czym pisać.