Gief rozumiem , że jesteś familijnym oglądaczem i potrzebujesz grupy ludzi do oglądania. W porządku i z tym sobie poradzili za granicą. Zwie się Ultraviolet. Jak Ci mało płytka z bd i kodem na ten film. To w cenie uhd kupisz dwa filmy blu i będziesz miał dwa bd, dwa kody i jeszcze zostanie na popcorn do filmu, oraz słodycze dla dzieci. Możesz oglądać gdzie chcesz nawet na laptopie czy telefonie.
Gief ja idę do sklepu z używkami to wciągam bd od 2 euro, tego rodzaju sklepy stacjonarne są bardzo powszechne, na półkach jest ok 200, a co dopiero w takich Usa, które głównie napędzają sprzedaż filmów i biletów do kina. Sorry ja po prostu nie myślę kategoriami Polaka i nie potrzebuję nic chomikować, bo za rok czy dwa kupie odtwarzacz. Pomijając, że zrobią kolejne remastery pierwszych filmów do tego czasu
Gief ja idę do sklepu z używkami to wciągam bd od 2 euro, tego rodzaju sklepy stacjonarne są bardzo powszechne, na półkach jest ok 200, a co dopiero w takich Usa, które głównie napędzają sprzedaż filmów i biletów do kina. Sorry ja po prostu nie myślę kategoriami Polaka i nie potrzebuję nic chomikować, bo za rok czy dwa kupie odtwarzacz. Pomijając, że zrobią kolejne remastery pierwszych filmów do tego czasu

(08-01-2017, 12:21)misfit napisał(a): To coś się musiało ostatnio zmienić w tym względzie bo jeszcze dwa tygodnie pisałeś, że masz dopiero w planach sprzętową przesiadkę na UHD.Tak, poszedłem do sklepu i kupiłem. Żałuję, że większość filmów zostawiłem w Polsce. Będzie czas to przywiozę sobie same płytki