Oby było więcej filmów w promocji. Bo jeśli nie, to niestety tylko 1 mnie zainteresuje. 

(13-11-2014, 22:34)MoviePsycho napisał(a): To może warto na głównej zrobić zapowiędź dnia 3 i wypisać najlepsze tytuły z logiem wyprzedaży?Pełna lista:
Cytat:Animowane
Auta 2 - Auta 2 3D - Dino mama 3D - Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł - Frankenweenie - Frankenweenie 3D
Hop - Kopciuszek Trylogia - Kot w butach 3D - Kraina Lodu - Kraina Lodu 3D - Król Lew - Król Lew 3D
Król Lew II: Czas Simby - Król Lew 3: Hakuna Matata - Kung Fu Panda 3D - Kung Fu Panda 2 3D - Lorax - Madagaskar 3 3D
Megamocny 3D - Muppety - Muppety: Poza prawem - ParaNorman 3D - Piękna i Bestia -
Potwory i spółka 3D - Ralph Demolka - Ralph Demolka 3D - Rio 2 3D - Samoloty 3D - Shrek Forever Ostatni Rozdział 3D
Shrek Trzeci 3D - Skubani 3D - Straznicy Marzeń 3D - Toy Story 3 - TURBO 3D - Uniwersytet Potworny
Uniwersytet Potworny 3D - Zhu Zhu Pets: Wielka Przygoda Chomików 3D
Dokumentalne
Nitro Circus 3D
Dramat
Cud w Lake Placid - Debiutant - Green Zone - Jack Strong - Kamienie na szaniec - Królestwo
Mój rower - Najwspanialsza gra w dziejach - Niebo istnieje... naprawdę - Urodzony 4 lipca - W imię ojca - Życie Pi 3D
Fantasy
300: Początek Imperium 3D - Alicja w Krainie Czarów - Hansel i Gretel: Łowcy czarownic 3D - Hulk - Igrzyska Śmierci: W pierścieniu Ognia
Incredible Hulk - Jestem numerem cztery - Król Skorpion 3: Odkupienie - Królewna Śnieżka i Łowca - Mumia
Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach - RoboCop - Star Trek - Thor 2 - Transformers -Transformers: Zemsta upadłych - Transformers 3
Horror
Carrie - Diabeł - Essential Killing - Gra dla dwojga - Intruders Intruders - Jack Ryan: Teoria chaosu
Klątwa laleczki Chucky - Noc oczyszczenia - Postrach nocy - Śmierć w Tombstone
Komedie
American Pie: Wesele - American Pie: Zjazd absolwentów - Ciacho - Cziłała z Beverly Hills 2 - Evan Wszechmogący
Inna kobieta - Ja, ty i on - Jeszcze dłuższe zaręczyny - Kłamca, kłamca - Kochaj i tańcz - Kocham kłopoty
Kochanie, poznaj moich kumpli - Listy do M - Nie kłam kochanie - Weekend - Wszystkie odloty - To skomplikowane
Muzyczne
Jesus Christ Superstar
Sensacyjne
G.I. Joe: Odwet 3D - Hugo i jego wynalazek 3D - Kontrabanda - Oldboy - Przygoda na Antarktydzie
Szybcy i wściekli 6 - Wanted: Ścigani
Pozostałe gatunki
1920 Bitwa Warszawska