Z tego co mi wiadomo (bo tak widziałem w krakowskim salonie w Bonarce kilka miechów temu), to Trylogia na BD była w tej Empikowej promocji która ciągnie się od (już zeszłorocznych) wakacji. Nie mam tylko pojęcia jak duży procent wynosiła obniżka, i od jakiej bazowej kwoty - mogły to być jakieś grosze typu -10%, -15%, albo równie dobrze coś z rzędu -50%. Możesz zerknąć sobie tutaj - http://www.empik.com/trylogia-hoffman-jerzy,p1117627290,film-p - i sprawdzić czy jest to dostępne w jakimś salonie w twojej okolicy. Jeśli tak, to przy następnej wizycie możesz się spytać przy kasie czy przypadkiem nie obejmuje tego jakaś promocja. Jeśli tak, to jest szansa że cenowo dobrnie do tych ~180 złotych które jesteś skłonny zapłacić.
No, tyle że to tylko luźna sugestia, i proszę nie traktować tego jako żadnego potwierdzenia aktualnie istniejącej promki na to wydanie. Bo a) spotkałem się z tym że niektóre produkty były przecenione w jednym salonie a w drugim już nie, b) niektóre salony w ogóle nie brały udziału w tej promocji c) cała promocyjna impreza mogła się już skończyć. Ale zawsze można spróbować.
No, tyle że to tylko luźna sugestia, i proszę nie traktować tego jako żadnego potwierdzenia aktualnie istniejącej promki na to wydanie. Bo a) spotkałem się z tym że niektóre produkty były przecenione w jednym salonie a w drugim już nie, b) niektóre salony w ogóle nie brały udziału w tej promocji c) cała promocyjna impreza mogła się już skończyć. Ale zawsze można spróbować.