01-02-2017, 14:48
(01-02-2017, 00:50)accept2 napisał(a): Nie wypowiada się bo jak ktoś coś napisze o dvd to jest zaorany. Wiesz o tym doskonale.
Nieprawda, nikt nie nikogo nie orał Sam zakładałeś tematy i otrzymywałeś odpowiedzi od zbieraczy dvd. Mnie zwyczajnie tego typu tematy nie interesują, więc treści za bardzo nie znam i oznaczam jako przeczytane. Poza tym za 5 lat i więcej dalej będziesz się upierał , że kupujesz tylko dvd (do tego czasu z pewnością padnie więcej dystrybutorów w Polsce grzebiąc ze sobą kolejnych kilkaset licencji na filmy). Pozostanie wtedy wspieranie "second hand" i ich "rozwój cenowy". Co już obecnie ma miejsce, mnie to osobiście bawi taki upór, bo za zaoszczędzone pieniądze można mieć często odpowiedni sprzęt, program i kolekcję na niebieskim w lepszej jakości. Kto co lubi, jak dla mnie obecnie tego typu dyskusje nie mają już sensu. Porównań jakości obrazu względem różnych wydań, dodatków jest w sieci od groma. Więc moim zdaniem osoba, która siedzi na forum i czyta odpowiednie działy świadomie wybiera słabszy nośnik, bo sprawa techniczna najwidoczniej jest dla tej osoby obojętna.