(24-02-2017, 17:35)Mierzwiak napisał(a): Uważasz że wypuszczenie aktualizacji oprogramowania (!!!) jest tożsame z procesem odrestaurowania filmu?Uważam, że jeśli raz zapłaciłem za film na blu , to nie powinienem płacić pełnej kwoty za niego ponownie. To nazywam aktualizacją. Nie jest tu moją wina , że odstawili fuszerkę i czują potrzebę odświeżenia go ponownie, po to by zadać wysokiej kwoty za to.
Niech ci się nie wydaje, że tylko ty umiesz się posługiwać google i poczytać o procesie remasterów. Nie piszę tu o pierwszym wydaniu filmu odrestaurowanym po latach i wydanym pierwszy raz na blu. Jeśli lubisz mierzwiak płacić za wszystko to płać i za powietrze prosto na konto najlepiej radio maryja. Będziesz miał specjalne , odświeżane i filtrowane podawane prosto z butelki.
Tak pracuję też charytatywnie, a co do tv to jest update oprogramowania za darmo do modelu , który posiadam. Nowy film i nowy tv kupuję i nie o tym pisałem.
(24-02-2017, 17:35)Mierzwiak napisał(a): W tym roku Disney na 100% ogłosi, że wchodzi na rynek UHD, cierpliwościBabcia z fusów wróżyła? Czy też masz z oficjalnej strony oficjalne wiadomości. Bo nic poza tym co kolega Misfit napisał o dźwięku, nie doczytałem więcej na zagranicznych stronach i to wiadomości z różnych forum filmowych.