17-11-2014, 17:58
(16-11-2014, 00:37)matwiko napisał(a): 12 gniewnych ludzi (...) film jest NIEANAMORFICZNY. I tu trochę żałuje ze nie kupiłem BD ale znów cena zawazyła. Oba filmy były po 20zł w empiku.
Chyba na starym forum polecałem zakup 12 gniewnych ludzi na blu-ray. W momencie tej dyskusji była możliwość zakupu w promocji na amazonie.it coś za +/- 20 zł. No i przy nieanamorficznym obrazie wydanie każdej złotówki boli. Przekonałem się na własnym przykładzie, no ale jak się jest mądrzejszym od http://www.dvdcompare.net
(16-11-2014, 00:37)matwiko napisał(a): Zagubieni w kosmosieOglądałem, nawet się zdarzyło że kilka razy.
Mam trochę takich filmów właściwie bez historii i większej pretensji do tego by być czymś więcej niż w rzeczywistości są, które zawsze chętnie obejrzę i ten się do nich zalicza.(16-11-2014, 00:37)matwiko napisał(a): Trzęsienie ziemi z Hestonem
Świetne są te klasyczne filmy katastroficzne z lat 70-tych. Od siebie mogę jeszcze polecić Port Lotniczy, Tragedię Posejdona i Płonący Wieżowiec. Dwa pierwsze są do dostania na blu-ray z polską wersją językową, dodatkowo Tragedia Posejdona ma też wydanie DVD z pl. Płonący Wieżowiec nie posiada niestety wydania DVD/blu-ray z polską wersją językową. Przynajmniej ja nie znalazłem a szukałem.