(02-05-2017, 20:47)wolfman napisał(a):(02-05-2017, 18:20)kryst007 napisał(a): Wilk z Wall Street" dopiero teraz dołączył do mojej kolekcji, myślałem czy nie kupić by 2-płytówki, ale cena promocyjna przekonała mnie.Co decyduje, które na blu , a które na dvd? Jeśli cena to Wilk jest/był w cenie 20-22zł.
Ja zazwyczaj kupuję na BD filmy które są w promocji, gdzieś 25-40 zł. Czasem po prostu kupuję filmy świetnie wizualnie, jak Star Warsy na przykład, a czasem nie wydane w Polsce na DVD (mam w planach kupić do wydanie BD "Playtime" Tatiego).
(03-05-2017, 07:55)matwiko napisał(a): Świetne rzeczy.
Trylogia Przed wschodem ... Powinna Ci sie spodobac. Dla mnie znakomite kiono oparte na błyskotliwych dialogach i autentycznosci. Szkoda że nie wszystkie czesci mają lektora, bo jest tam duzo gadania.
Bunuel z książką?
Też bralem udział w licytacji tego Rublowa i widzialem tą drugą ofertę. Spodziewalem się nizszej ceny wiec odpuściłem.
Również zaopatrzylem sie ostatnio w Potwory, juz obserwowalem te aukcje u barberity ale ktos akurat sprzedawał w pakiecie. Te wydania są bardzo porządne. Sporo dodatkow i do tego z tlumaczeniem!
Jak zwykle dzięki za komplementy. Ze wszystkich zakupów jestem zadowolony, zwłaszcza z radzieckiego kina oraz tych potworów. Bunuel to niestety bez książki.
Z racji tego, że z powodu braku wyświetleń tinypic zablokowało moje poprzednie zdjęcia, a nie będę płacił 80 zł za premium to przenoszę na https://m.imgur.com/ . Mam nadzieję, że skoro wolfmanowi nigdy ta strona nie wykasowała fotek, to i u mnie nie będzie tego typu problemów