28-11-2014, 14:38
(28-11-2014, 14:00)Mefisto napisał(a): Co do offtopu - pół tego tematu to offtop. Film jest o promocjach w sklepach, a gros postów ogranicza się do: "właśnie kupiłem, więc muszę się koniecznie pochwalić", "doszło mi przed chwilą", "nie doszło mi przed chwilą, co robić?!", "moja sunia się oszczeniła"A może po prostu zakładać nowy wątek dla każdej nowej promocji? Każdy zainteresowany będzie mógł się w nim wyżalić (ew. pochwalić), promocja się skończy, wątek umrze śmiercią naturalną, w dalszej przyszłości będzie je można "zarchiwizować" albo zostawić ku potomnym.Także temat i tak do czyszczenia. Osobiście wnioskowałbym nawet o to, żeby wszystkie podobne wątki regularnie czyścić wraz z upłynięciem danej promocji (a w jej trakcie może przyklejać dany wątek do góry), bo potem się te tematy rozrastają do olbrzymich rozmiarów i nic nie idzie w nich znaleźć

Także temat i tak do czyszczenia. Osobiście wnioskowałbym nawet o to, żeby wszystkie podobne wątki regularnie czyścić wraz z upłynięciem danej promocji (a w jej trakcie może przyklejać dany wątek do góry), bo potem się te tematy rozrastają do olbrzymich rozmiarów i nic nie idzie w nich znaleźć