30-10-2017, 17:02
(30-10-2017, 14:33)Verrax napisał(a):Nie trzeba nic zmieniać, po prostu bierzesz i kupujesz za 20 zł. Pracownicy zwyczajnie nie przemetkowali niektórych sztuk.
No, dzisiejsza popołudniowa wizyta w krakowskim M1 (MediaMarkt) była już bardziej udana, akurat trafiłem na dostawę towaru. Na całe dwa kartony filmów, dostali faktycznie tylko jedną sztukę Nienawistnej Ósemki.Teoretycznie na półce była jeszcze jedna/dwie sztuki w cenie 69,99 zł (najlepiej sprawdzić na stronie), więc jeśli komuś zależy to może udałoby się zmienić tę cenę na promocyjną. Ale cholera wie - w krakowskim Saturnie takich cudów nie robią, kobieta mi kiedyś tłumaczyła że to dwie różne partie towaru z których muszą się inaczej rozliczać. Może w MM jest inaczej.

![[Obrazek: hzRkfPPm.jpg]](https://i.imgur.com/hzRkfPPm.jpg)
Teoretycznie na półce była jeszcze jedna/dwie sztuki w cenie 69,99 zł (najlepiej sprawdzić na stronie), więc jeśli komuś zależy to może udałoby się zmienić tę cenę na promocyjną. Ale cholera wie - w krakowskim Saturnie takich cudów nie robią, kobieta mi kiedyś tłumaczyła że to dwie różne partie towaru z których muszą się inaczej rozliczać. Może w MM jest inaczej.