16-11-2017, 09:31
Czwarty seans Ultimate Cut zaliczony. Z każdym seansem film podoba mi się jeszcze bardziej. Bez mrugnięcia okiem wystawiam 10/10 i już się boję o JL. Niech cie szlag Whedon! Zgadzam się z tym, że film o WW powinien powstać przed BvS. Teraz jak już wiemy, co się stało z Trevorem występ Diany i to jak patrzy na Lois mocniej wybrzmiewa. Od początku nie miałem problemu z motywacjami i zachowaniem wszystkich bohaterów i nadal nie mam. Wersji kinowej już nie pamiętam, widziałem ją chyba tylko w kinie, albo jeszcze raz po premierze. Im więcej materiału, tym lepiej. Te trzy godziny upływają jak przy żadnym innym filmie. Powtórzę tylko, że Affleck gra tutaj rewelacyjnie i wykreował złamanego, niecodziennego, ale zdecydowanie NAJLEPSZEGO Batmana w kinie. Ta owiana złą sławą Marhta! nigdy mi jakoś nie przeszkadzała, ale teraz w pełni kupuje tę przemianę Batmana nie tylko dzięki dobrej grze Afflecka, ale i podbudowie, jaką zrobili pod ten wątek. Szkoda, że Warnerowi zabrakło konsekwencji w budowaniu uniwersum w stylu Snydera, mogło wyjść z tego coś epickiego.
Zapraszamy do polubienia naszego profilu na Facebooku.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.
Prezentacje wydań Blu-ray, DVD oraz polskich komiksów DC i Marvela.
The Lioness has rejoined her cub and all is right in the jungle.