Cytat:Mógłbym to uznać za przytyk, gdybyś sam kupował arcydzieła kinematografii,
Kula w płot. Mówiłem o kupowaniu skopanych wydań.
Kto jakie filmy kupuje nie ma tu nic do rzeczy. Osobiście mam zresztą gdzieś arcydzieła kinematografii. Kupuję tylko i wyłącznie to co lubię bez względu na czyjekolwiek zdanie na ten temat. Ale skopanych bubli nie kupuję, a to wydanie zawiera co najmniej jeden - obiektywnie (a w moim prywatnym odczuciu nawet dwa).
A zazdrościć nie ma czego. Mam na półce wszystkie filmy, które są mi potrzebne do szczęścia prócz 3-4 tegorocznych nowości, które wkrótce też kupię, gdy tylko się upewnię, że nie znajdę ich pod choinką.
Cytat:Poza tym wg Dvdmax Potop-99, Potop redivivus - 99 zł, Pan Wołodyjowski -99, Ogniem i mieczem - 149, a całość za 269 zł
No i?
Zamiast wydać 269 na czteropłytowy box , z którego przydadza mi się dwie płyty wydam je na dwa filmy z tego boxu i zostało mi na jeszcze jeden z tych, które chcę postawić na półce w najbliższym czasie. Tu się nie ma nawet nad czym zastanawiać, bo tylko jedna z dwóch opcji ma jakikolwiek sens.
Cytat:Można tak za 347
O ile ktoś upadł na głowę i kupuje DVD-upscala za 150 zeta.