Jeszcze raz wielkie dzięki Mister Tadeo, paczka dotrze 17-18 stycznia. Szkoda, że nie ogarnąłem tematu z zamówieniem w grudniu, bo rabat -10% trwał do 31 grudnia do 23:00, ale już trudno. 52,42 zł za pakiet 5-8 filmów (zależy jak liczyć) na Blu-ray to i tak tanio. 
A tak poza tym...
Wiem, że w listopadzie zarzekałem się, że więcej nie będę kupował DVD, ale musiałem zrobić jeden wyjątek. Po sromotnym rozczarowaniu, jakim jest nowa wersja Terminatora 2 na Blu-ray - nie widzę żadnego powodu żeby ją kupować - uznałem, że długo nie doczekam się lepszej, ale nie mogę przystać na ostatnim wznowieniu 1DVD od Vision, które mam na półce. Przez niemal 13 lat żałowałem, że nie kupiłem oryginalnego QDVD w pierwszej połowie 2005 roku, kiedy to w empiku wyprzedawali ostatnie sztuki po 20 zł [byłem dzieciakiem, rodzice mi zabronili, bo film miałem już na VHS
] i w końcu, 14 lat od wydania, udało się...
Dorwałem na olx za 35 zł. Wystawiał facet ze Zgierza pracujący w Łodzi, więc mogłem wybrać odbiór osobisty.
Stan praktycznie idealny (koleś trzyma filmy w specjalnych foliach)! Książeczka jest podpisana mazakiem na przednim kole motocyklu Arniego - poza tym, jakby nigdy nie tknięta; rozkładanka i płyty w środku - stan idealny; tylko główna tekturka ma kilka zagnieceń i rysek, ale sam bym w takim stanie tego nie utrzymał, więc jestem mega zadowolony z zakupu.
Choć większość znam z sieci, biorę się za chłonięcie dodatków.
Co jeszcze... Nadrobiłem jedną z najlepszych filmowych trylogii jaką znam - być może najlepszą - Toy Story!
Niestety, choć część pierwszą znalazłem i zamówiłem jako pierwszą (Edycja specjalna z olx za 50 zł z kosztami dostawy) nie doszła tak jak planowałem do piątku (pewnie będzie na początku przyszłego tygodnia, wtedy dodam fotki). Na razie "2" i "3". Dwójka z allegro za 48,99 zł (Edycja specjalna - nówka sztuka, sprzedawał koleś z Łodzi, więc zaoszczędziłem na odbiorze osobistym), trójka z olx za 15 zł - z dostawą priorytetową wyszło 23 zł i przyszło w jeden dzień!
EDIT: Tak jak przypuszczałem, część pierwsza doszła dzisiaj, dodaję fotki.

A tak poza tym...
Wiem, że w listopadzie zarzekałem się, że więcej nie będę kupował DVD, ale musiałem zrobić jeden wyjątek. Po sromotnym rozczarowaniu, jakim jest nowa wersja Terminatora 2 na Blu-ray - nie widzę żadnego powodu żeby ją kupować - uznałem, że długo nie doczekam się lepszej, ale nie mogę przystać na ostatnim wznowieniu 1DVD od Vision, które mam na półce. Przez niemal 13 lat żałowałem, że nie kupiłem oryginalnego QDVD w pierwszej połowie 2005 roku, kiedy to w empiku wyprzedawali ostatnie sztuki po 20 zł [byłem dzieciakiem, rodzice mi zabronili, bo film miałem już na VHS
] i w końcu, 14 lat od wydania, udało się...Dorwałem na olx za 35 zł. Wystawiał facet ze Zgierza pracujący w Łodzi, więc mogłem wybrać odbiór osobisty.
Stan praktycznie idealny (koleś trzyma filmy w specjalnych foliach)! Książeczka jest podpisana mazakiem na przednim kole motocyklu Arniego - poza tym, jakby nigdy nie tknięta; rozkładanka i płyty w środku - stan idealny; tylko główna tekturka ma kilka zagnieceń i rysek, ale sam bym w takim stanie tego nie utrzymał, więc jestem mega zadowolony z zakupu.
Choć większość znam z sieci, biorę się za chłonięcie dodatków.Co jeszcze... Nadrobiłem jedną z najlepszych filmowych trylogii jaką znam - być może najlepszą - Toy Story!
Niestety, choć część pierwszą znalazłem i zamówiłem jako pierwszą (Edycja specjalna z olx za 50 zł z kosztami dostawy) nie doszła tak jak planowałem do piątku (pewnie będzie na początku przyszłego tygodnia, wtedy dodam fotki). Na razie "2" i "3". Dwójka z allegro za 48,99 zł (Edycja specjalna - nówka sztuka, sprzedawał koleś z Łodzi, więc zaoszczędziłem na odbiorze osobistym), trójka z olx za 15 zł - z dostawą priorytetową wyszło 23 zł i przyszło w jeden dzień!EDIT: Tak jak przypuszczałem, część pierwsza doszła dzisiaj, dodaję fotki.