W piątek dotarł do mnie Kill Bill 2 z alletanio . Pierwszą część na blu ray już mam ( dałem 43 zł z wysyłką ) ale z seansem czekałem aż dorwę komplet . Oczywiście polskie wydanie bo tylko takie kupuję . Wpadło za 35 zł z wysyłką
. W poniedziałek i wtorek przypomnienie w nowej jakości
Zawsze wolę nówki szutki nieśmigane i takie kupuję w większości jednak w tym przypadku to niemożliwe . Na szczęście płytki bez rys co cieszy . W ogóle to wydaje mi się że blu ray się mniej rysują patrząc na rynek używanych gier na playstation 4 które to wymieniam na olx od lat i problem praktycznie nie istnieje . Na ps1 i ps2 bywało z tym różnie .
Dalej poluję na :
Psychoza
Dawno temu w Ameryce
Tajemnice Los Angeles
Aż poleje się krew
Tańczący z wilkami
W imię ojca
Forrest Gump
Pulp fiction
Terminator 2
Ten ostatni jest właśnie na aukcji wystawiony od złotóweczki , cena na razie w granicach 180 zł i chyba jeszcze wzrośnie
. W poniedziałek i wtorek przypomnienie w nowej jakości
Zawsze wolę nówki szutki nieśmigane i takie kupuję w większości jednak w tym przypadku to niemożliwe . Na szczęście płytki bez rys co cieszy . W ogóle to wydaje mi się że blu ray się mniej rysują patrząc na rynek używanych gier na playstation 4 które to wymieniam na olx od lat i problem praktycznie nie istnieje . Na ps1 i ps2 bywało z tym różnie .
Dalej poluję na :
Psychoza
Dawno temu w Ameryce
Tajemnice Los Angeles
Aż poleje się krew
Tańczący z wilkami
W imię ojca
Forrest Gump
Pulp fiction
Terminator 2
Ten ostatni jest właśnie na aukcji wystawiony od złotóweczki , cena na razie w granicach 180 zł i chyba jeszcze wzrośnie