25-01-2018, 13:46
Z tą roleta to fajny pomysł, szczególnie dla osób, które nie mogą doczekać się późniejszych godzin. Dla mnie kino domowe to trochę magia wieczora – goście, ewentualnie pościelone łoże i seans z drugą połową.
Niemniej IKEA proponuje dobre rozwiązanie na lato!
Pierwszy filmik jakby ukazuje, że przy odpowiednim pomyślunku home cinema można urządzić nawet w pokoju gościnnym / salonie. Ja aranżację tegoż poprzedziłem wielokrotnym mierzeniem pomieszczania oraz sporządzeniem odręcznego planu.
Ha, coraz więcej osób myśli o własnym projektorze. To dobry kierunek…
P.S.
Bardzo rzadko puszczam przez rzutnik sygnał TV. Nawet tak zwane HD nie daje mi tu pełnej satysfakcji. Natomiast obraz z płyt BD to rewelka! Przypomnę, że krążki oferują rozdziałkę bliską 2K, zatem prawie kinową!
Niemniej IKEA proponuje dobre rozwiązanie na lato!Pierwszy filmik jakby ukazuje, że przy odpowiednim pomyślunku home cinema można urządzić nawet w pokoju gościnnym / salonie. Ja aranżację tegoż poprzedziłem wielokrotnym mierzeniem pomieszczania oraz sporządzeniem odręcznego planu.
Ha, coraz więcej osób myśli o własnym projektorze. To dobry kierunek…
P.S.
Bardzo rzadko puszczam przez rzutnik sygnał TV. Nawet tak zwane HD nie daje mi tu pełnej satysfakcji. Natomiast obraz z płyt BD to rewelka! Przypomnę, że krążki oferują rozdziałkę bliską 2K, zatem prawie kinową!
„Ja paryskimi perfumami się nie perfumuję... Ja jeden wiem co tej ziemi jest potrzebne”.